Page 2 of 2

Re: Bug fix for Qt problem

Posted: Sun 14 Feb 2021, 19:09
by rml
Additionally can you tell me if just removing the env variables solves it or not (with and without the above added line)
Hi Thorsten,
I didn't have success in any of the three cases you mentioned, unfortunately.
(Win7, Octave 4.4.1 with qt version 5.11.0.0)

Re: Bug fix for Qt problem

Posted: Sun 07 Mar 2021, 23:39
by rml
Hi,
the CSXGeomPlot test version from February 9th has been downloaded quite a few times.
Is there any feedback, is the QT5 problem solved with it?
Anyway, here is a small update, mainly it concerns only line 46.

Re: Bug fix for Qt problem

Posted: Sun 18 Apr 2021, 11:41
by thorsten
I have pushed a slightly modified version to github (check for Octave + Windows), will be included in the next release.
Maybe you can check the modified version?

https://github.com/thliebig/CSXCAD/raw/ ... GeomPlot.m